Falafel med majsdipp

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Falafel med majsdipp

Falafel med dippa

Det här är en rätt som passar perfekt på det vegetariska julbordet. Receptet går både snabbt och enkelt att tillaga. Dessutom är det fantastiskt gott och passar de allra flesta som vill ha ett grönt alternativ. Receptet är avsett för bufféservering.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Majsdipp:
100 
g 
majs i skål och majskolv
1 
tsk 
sambal oelek
salt och peppar

Förberedelser

  1. Tillaga Findus falafel enligt anvising på förpackning.

  2. Mixa majskornen. Tillsätt sedan sambal oelek och majonnäs. Salta och peppra efter smak.

  3. Häll upp majsdippen i önskad serveringsskål och börja dippa!

Findus tipsar!

Häll upp majsdippen i små portionsskålar och stick en tandpetare igenom falafeln. Ett enkelt och snyggt sätt att servera på buffébordet.