Ingredienser
6-7
st
potatis
skurna i tunna klyftor
3
msk
olivolja
2
msk
smör
1
st
gul lök
, finhackad
Förberedelser
- Värm ugnen till 225°C
- Blanda potatisen med oljan i en ugnsfast form
- Ugnsgrilla potatisen ca 40 minuter, efter 20 minuter lägg in fisken på ett galler ovanför potatisen
- Under tiden fräs löken mjuk i smöret, tillsätt ärterna
- Låt allt bli varmt, mosa lätt med en gaffel
- Servera fisken med potatisen, ärterna och en klick god ketchup.
Findus tipsar!
Servera med en säsongsbaserad sallad.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
En klassiker med mosade ärterEn klassisk rätt men mosade ärter var godare än hela! Verkligen ett bra sätt att få i ungarna lite extra grönsaker. Ligger ärterna på sidan så brukar de bli kvar till sist och då skyller de på mättnad. //JohanJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Fish and chipsGod och trevlig variant på den klassiska fish and chips rätten. Rekommenderas! /KerstinJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
388
17
27
28
7