Fish & Crisp med ugnsgrillad potatis och smöriga ärter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

6-7 
st
 
potatis
 
skurna i tunna klyftor
3 
msk
 
olivolja
2 
msk
 
smör
1 
st
 
gul lök
 
, finhackad

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 225°C 
  2. Blanda potatisen med oljan i en ugnsfast form 
  3. Ugnsgrilla potatisen ca 40 minuter, efter 20 minuter lägg in fisken på ett galler ovanför potatisen
  4. Under tiden fräs löken mjuk i smöret, tillsätt ärterna 
  5. Låt allt bli varmt, mosa lätt med en gaffel 
  6. Servera fisken med potatisen, ärterna och en klick god ketchup.

Findus tipsar!

Servera med en säsongsbaserad sallad.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
  • En klassiker med mosade ärter
    En klassisk rätt men mosade ärter var godare än hela! Verkligen ett bra sätt att få i ungarna lite extra grönsaker. Ligger ärterna på sidan så brukar de bli kvar till sist och då skyller de på mättnad. //Johan
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Fish and chips
    God och trevlig variant på den klassiska fish and chips rätten. Rekommenderas! /Kerstin
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
388
17
27
28
7