Fröbakad fisk med grönkålssallad och ärter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fröbakad fisk med grönkålssallad och ärter

Grönkålssallad med frasig fröbakad fisk

Panerad fisk där paneringen innehåller olika fröer som solrosfrön och pumpafrön. En ny variant på panerad fisk helt enkelt. Servera den med en härlig kålsallad och ärter!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 förpackningar 
Grönkålssallad: 
1 påse grönkål 
200 
g 
rödkål
200 
g 
vitkål
0,5 
förpackning 
Findus Svenska ärter förpackning
3 
msk 
rapsolja eller olivolja
flingsalt 
Dressing: 
1 
st 
citron
 saft och zest
1 cm ingefära 
 riven
1 
tsk 
honung
4 
msk 
rapsolja eller olivolja

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader.

  2. Lägg ut grönkålsbladen på en plåt med bakplåtspapper. Ringla över oljan och sätt in i ugnen i 4-6 minuter. Strö över flingsalt.

  3. Höj ugnen till 220 grader och tillaga fisken enligt anvisning på fölrpackningen.

  4. Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen.

  5. Strimla rödkålen och vitkålen fint.

  6. Lägg upp grönkålen, rödkålen, vitkålen och ärterna på tallrikar.

  7. Blanda ihop allt till dressingen och ringla över salladen.

  8. Lägg sedan den tillagade fisken på salladen.

Findus tipsar!

Saknar du sås till rätten? Prova att addera vår fräscha limesås!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
531
34
30
23
10