Förberedelser
- Tina fisken och majskolvarna.
- Örtröran: Finhacka ruccola och blanda med dill och persilja. Smaka av med lite pressad citron, curry, vitlök samt salt och peppar.
- Smöra 4 stycken ca 40 cm långa folie-ark på mitten (1 ark per person).
- Skär zucchinin i tunna skivor lägg dem sedan på folie-arken. Salta och peppra.
- Lägg därefter på laxen och en rejäl sked av örtblandningen. Toppa med en klick smör eller ringla över lite olja.
- Knyt ihop folien ordentligt och låt vila till grillningen.
- Lägg folien på grillen, grilla de tinade majskolvarna bredvid och pensla dem med lite smör. Strö över salt innan servering.
- Servera med nykokt färskpotatis och strö över lite dill.
Dricks!
Fisk och grönsaker grillas med fördel i folie. Ringla lite balsamicosirap över för fräsch syrlighet.
Ingredienser
Ingredienslista
1
förpackning
1
förpackning
Majskolvar
1
st
zucchini
Rapsolja
Örtröra:
2
msk
dill
1
dl
ruccola
1/2
pressad vitlök
2
msk
persilja
1
krm
curry
1
st
pressad citron
Salt och peppar