Ugnsbakad fiskfilé med broccoli och couscous

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Broccolisås
800 
g
 
couscous
 
kokt
100 
g
 
rödkål
4 
msk
 
rödvinsvinäger
1,5 
msk
 
socker
100 
g
 
belugalinser
örtolja 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga fisken på 200 grader i 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Under tiden fisken tillagas, koka ärter, couscous samt belugalinser enligt anvisning på förpackningen.

  3. Strimla rödkål fint, gärna på mandolin. Tillsätt sedan rödvinsvinäger och socker och blanda med kålen. 

  4. Blanda de kokta linserna med couscous, ärter och örtolja. Smaka av med salt och peppar.

  5. Toppa couscoussalladen med kålen och servera med fisken.

Findus tipsar!

Byt enkelt ut belugalinserna mot röda linser om så önskas!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!