Ugnsbakad fisk med broccolisås & potatis

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ugnsbakad fisk med broccolisås & potatis
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Broccolisås
1 
st 
citron
salt och peppar 
50 
g 
parmesanost
 riven
16-20 
st 
potatis
 små
200 
g 
mixsallad

Förberedelser

  1. Tillaga fisken på 200 grader i ugnen i 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Dela potatisarna i två och lägg i ugnsfast form. Ringla över olivolja, salt och peppar. Sätt in i ugnen när det är 35 minuter kvar på fisken.

  3. Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen och blanda sedan ihop dessa med mixsalladen. Ringa över olivolja, salt och peppar.

  4. När fisken är klar, strö över hyvlad parmesan och pressa lite citronsaft över.

Findus tipsar!

Strö gärna över lite hackad persilja precis innan servering.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
295
13
31
11
5