Ingredienser
1
st
citron
salt och peppar
16-20
st
småpotatis
50
g
riven parmesanost
200
g
mixsallad
olivolja
Förberedelser
Tillaga fisken på 200 grader i ugnen i 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.
Skölj potatisen, dela i två och lägg i ugnsfast form. Ringla över olivolja, salt och peppar. Sätt in i ugnen när det är 35 minuter kvar på fisken.
Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen och blanda sedan ihop dessa med mixsalladen. Ringa över olivolja, salt och peppar.
När fisken är klar, strö över riven parmesan och pressa lite citronsaft över.
Findus tipsar!
Strö gärna över lite hackad persilja precis innan servering.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
-
Fiskfilé med broccoliSååå himla god .äter denna ca 1 gång i veckan .synd bara en förpackning räcker 1 midda till mej ❤😊😊😊sen vore de underbart o kunna göra såsen men de e väll hemligtJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
295
13
31
11
5