Fisk i ugn med rostad potatis och broccolisås

Ugnsbakad fisk med broccolisås & rostad potatis
5 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Saftig ugnsbakad fisk med rostad potatis

En god middag där allt tillagas i ugnen, visst låter det smidigt och bra? Både fisken och potatisen tillagas samtidigt i ugnen och under tiden, sväng ihop en trevlig sallad.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Tillaga fisken på 200 grader i ugnen i 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Skölj potatisen, dela i två och lägg i ugnsfast form. Ringla över olivolja, salt och peppar. Sätt in i ugnen när det är 35 minuter kvar på fisken.

  3. Koka ärterna enligt anvisning på förpackningen och blanda sedan ihop dessa med mixsalladen. Ringa över olivolja, salt och peppar.

  4. När fisken är klar, strö över riven parmesan och pressa lite citronsaft över.

Dricks!

  • Strö gärna över lite hackad persilja precis innan servering.

Ingredienser

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Broccoli
1 
st
 
citron
salt och peppar 
16-20 
st
 
småpotatis
50 
g
 
riven parmesanost
3 
dl
 
Svenska Ärter
200 
g
 
mixsallad
olivolja 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • Fiskfilé med broccoli
    Av Kerstin
    Sååå himla god .äter denna ca 1 gång i veckan .synd bara en förpackning räcker 1 midda till mej ❤😊😊😊sen vore de underbart o kunna göra såsen men de e väll hemligt
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.