
10 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar
Egen remouladsås på Äkta Majonnäs
Egen remouladsås är hur lätt som helst med Äkta Majonnäs. Välj de kryddor som passar. Såsen går snabbt att svänga ihop så att det blir tid över till annat, som att tillaga Fish & Crisp. Perfekt kombo!
Förberedelser
- Blanda majonnäs och crème fraiche
- Krydda med lime, senap och curry
- Blanda i hackad gurka och äpple och sist de hackade örterna
- Låt stå svalt 30 minuter före servering
Tips!
Crème fraiche kan ersättas med gräddfil och örterna kan varieras beroende på vad du har hemma.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
1
dl
Äkta Majonnäs, burk
1
dl
crème fraiche
1
st
lime
1
tsk
Senap
1
tsk
curry
1
dl
bostongurka eller finhackad inlagd gurka
1
st
äpple
2
msk
finhackad dill eller gräslök
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
remouladsås14-04-2024Jag har rört ihop en remouladsås från denna sida plussat på med hackad en vitkålssallad ca 1/4 dl som blivit över lite socker och lite saltJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
RemouladsåsRemouladsås ska absolut inte ha curry i sig endast 2 dl crème fraiche 2 msk (rågade) majonnäs 3 - 4 msk bostongurka eller hackad ättiksgurka 2 msk kapris 3 msk hackad persilja 1 tsk dragon salt svartpepparJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Lätt att följaAlltid godast med egengjord remouladsås och detta receptet var toppen. Enkelt att följa och såsen blev ju så god!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Dansk remouladsås16-10-2024Bra grundrecept, hade dock i kapris, hemma gjord ättiksgurka o rödlök istället. Den blev jätte godJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.