Gör din egen remouladsås

Såser och röror
10 min
förberedelsetid
30 min
tillagningstid
4
Serveringar

Egen remouladsås på Äkta Majonnäs

Egen remouladsås är hur lätt som helst med Äkta Majonnäs. Välj de kryddor som passar. Såsen går snabbt att svänga ihop så att det blir tid över till annat, som att tillaga Fish & Crisp. Perfekt kombo!

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2


Förberedelser

  1. Blanda majonnäs och crème fraiche
  2. Krydda med lime, senap och curry
  3. Blanda i hackad gurka och äpple och sist de hackade örterna
  4. Låt stå svalt 30 minuter före servering

Dricks!

  • Crème fraiche kan ersättas med gräddfil och örterna kan varieras beroende på vad du har hemma.

Ingredienser

Ingredienslista

1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
1 
dl
 
crème fraiche
1 
st
 
lime
1 
tsk
 
Senap
1 
tsk
 
curry
1 
dl
 
bostongurka eller finhackad inlagd gurka
1 
st
 
äpple
2 
msk
 
finhackad dill eller gräslök

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält

  • remouladsås
    Av Monica
    14-04-2024
    Jag har rört ihop en remouladsås från denna sida plussat på med hackad en vitkålssallad ca 1/4 dl som blivit över lite socker och lite salt
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Remouladsås
    Remouladsås ska absolut inte ha curry i sig endast 2 dl crème fraiche 2 msk (rågade) majonnäs 3 - 4 msk bostongurka eller hackad ättiksgurka 2 msk kapris 3 msk hackad persilja 1 tsk dragon salt svartpeppar
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Lätt att följa
    Alltid godast med egengjord remouladsås och detta receptet var toppen. Enkelt att följa och såsen blev ju så god!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.