Förberedelser
- Blanda majonnäs och crème fraiche
- Krydda med lime, senap och curry
- Blanda i hackad gurka och äpple och sist de hackade örterna
- Låt stå svalt 30 minuter före servering
Dricks!
Crème fraiche kan ersättas med gräddfil och örterna kan varieras beroende på vad du har hemma.
Ingredienser
Ingredienslista
1
dl
Äkta Majonnäs, burk
1
dl
crème fraiche
1
st
lime
1
tsk
Senap
1
tsk
curry
1
dl
bostongurka eller finhackad inlagd gurka
1
st
äpple
2
msk
finhackad dill eller gräslök
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
remouladsås14-04-2024Jag har rört ihop en remouladsås från denna sida plussat på med hackad en vitkålssallad ca 1/4 dl som blivit över lite socker och lite saltJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
RemouladsåsRemouladsås ska absolut inte ha curry i sig endast 2 dl crème fraiche 2 msk (rågade) majonnäs 3 - 4 msk bostongurka eller hackad ättiksgurka 2 msk kapris 3 msk hackad persilja 1 tsk dragon salt svartpepparJa, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
-
Lätt att följaAlltid godast med egengjord remouladsås och detta receptet var toppen. Enkelt att följa och såsen blev ju så god!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.