
Tillaga så här
VARMLUFTSUGN: 220°C 12-14 min.
(UGN 220°C 14-16 min.)
Förvärm ugnen till 220 °C. Lägg fiskpinnarna på en plåt med bakplåtspapper och värm mitt i ugnen i 12-14 min.
AIRFRYER 200°C 6-8 min
SE: Förvärm Airfryern till 200 °C. Lägg den frysta fisken (1/2 förpackning) i nätkorgen och tillaga 6-8 min. Låt stå i ca 1 min före servering.
STEKPANNA 5-8 min
Stek de frysta fiskpinnarna i lite olja 5-8 min på medelvärme. Vänd då och då.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Filéer av Alaska pollock* (FISK) 49 % (Gadus chalcogrammus), VETEMJÖL, vatten, rapsolja, stärkelse (potatis, majs), majsmjöl, salt, bakpulver (E450, E500), jäst, SKUMMJÖLKSPULVER, vitlök, SENAPSMJÖL. *Fiskad i nordöstra eller nordvästra Stilla havet.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Allergeninformation
Gluten
Fisk
Mjölk
Senap
Innehåll
Findus Fish & Crisp Fiskpinnar av 100% fiskfilé är gjorda på hållbart fiskad Alaska pollock. Med en extra krispig panering som snabbt kommer att bli en familjefavorit. Väljer du Fish & Crisp Fiskpinnar till middag så har du gjort ett smart val – det är en bra proteinkälla som har låg andel mättat fett.
MSC-märkt fisk
Näringsvärde per portion (4g) | ||
---|---|---|
energi (kJ) | 960 kJ | 1050 kJ |
energi (kcal) | 230 kcal | 251 kcal |
fett | 12 g | 13 g |
varav mättat fett | 1 g | 1.1 g |
kolhydrat | 19 g | 21 g |
varav sockerarter | 0.7 g | 0.7 g |
fiber | 0.8 g | 1 g |
protein | 11 g | 12 g |
salt | 1.2 g | 1.3 g |