Fiskgratäng Räk- och Dillsås

Fiskgratäng Räk- och Dillsås
Findus Fiskgratäng räk & dillsås förpackning
En härlig fiskgratäng till middag är något som uppskattas av våra stora och små i hemmet. Findus Fiskgratäng Räk- & Dillsås är en favorit bland många. Den är gjord på renskurna filéer av Alaska pollock, täckt med en krämig topping med dill och räkor. Runt om är ett fylligt och luftigt potatismos. Tillagas enkelt i ugnen och kan snabbt serveras till familjen, avnjut en god fiskgratäng med räcker redan ikväll. Gott och klassiskt. Om du föredrar din fiskgratäng med citron, endast dill eller i fransk stil kan du kika på våra andra produkter! Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar. Fisk och skaldjur i våra produkter uppfyller MSC:s internationella standard.

Tillaga så här

I HUSHÅLLSUGN 225°C
Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 50-55 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.

I VARMLUFTSUGN 200°C
Sätt in den djupfrysta gratängen i mitten av ugnen. Tillaga i 35-40 minuter, tills fisken känns färdig och potatismoset är gyllenbrunt. Låt stå 5 minuter efter det att du tagit ut gratängen ur ugnen.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

MOS 48 %: Potatis, MJÖLKPULVER, solrosolja, ÄGGULA, SMÖR, salt och svartpeppar. FISK 27 %: Renskurna filéer av ALASKA POLLOCK* (Theragra chalcogramma). SÅS 25 %: SKUMMJÖLK, vatten, RÄKOR** 2,5 %, stärkelse (bl a VETE), VISPGRÄDDE, solrosolja, vitt vin, lök, tomatpuré, salt, dill, morötter, citronjuice, vitlök, fiskbuljong (FISKPULVER, salt, majsstärkelse, lökpulver, lagerblad, svartpeppar), FISKPULVER, RÄKEXTRAKT, lökpulver, arom, socker och vitpeppar. *Fiskad i norra Stilla havet. ** Fiskad i Nordost-och Nordvästatlanten.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

Gluten

Kräftdjur

Ägg

Fisk

MjölkNäringsvärde per 100g

energi 424 kJ / 101 kcal
fett 3.7 g
varav mättat fett 1.1 g
kolhydrat 9.9 g
varav sockerarter 1.4 g
protein 6.7 g
salt 0.8 g
fiber 0.6 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Görgött
    Görgött helt enkelt.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
  • Vitlöken förstörde rätten
    Såg inte i affären att denna rätt innehöll vitlök, hade jag sett det så hade jag inte köpt den. När vi hade börjat att äta den insåg vi att den innehöll vitlök och vi fick slänga det som var kvar. Synd på en annars trevlig maträtt. Varför förstöra maten med vitlök?