Hackad spenat

Stuvad spenat
Findus Hackad Spenat odlas med stor precision för att alltid ge bästa möjliga smak och kvalitet. Genom att skörda och frysa spenaten när den smakar som bäst bevaras både smak och näringsvärde. Samtidigt ser Findus till att deras spenat odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den. Findus Hackad Spenat är perfekt som den är eller i olika maträtter. Laga en god pasta med spenat eller en smakrik lax med spenat. Även spenatpaj och gratänger är populärt vilket Findus frysta spenat passar utmärkt till. Findus Hackad Spenat kommer i påse och finns även i större förpackning. Söker du efter recept till olika goda och nyttiga maträtter med spenat? Findus har många goda recept på spenaträtter.

Tillaga så här

KASTRULL
Värm spenatbitarna i en kastrull på medelhög värme och låt sjuda i några minuter. Rör om då och då. Smaksätt med salt, peppar och ev mejram, timjan eller riven muskot.

MIKRO (750 W)
Lägg spenatbitarna i en skål. Täck över skålen. Värm på hög effekt (750 W) 5-6 minuter. Rör om efter halva tiden. Smaksätt med salt, peppar och ev mejram, timjan eller riven muskot.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvälld och hackad spenat.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 78 kJ
energi (kcal) 19 kcal
fett < 0.5 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 0.5 g
varav sockerarter < 0.5 g
protein 3.1 g
salt 0.04 g
Vitamin A 602 µg (75%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Ej svensk spenat
  Spenaten håller i den goda kvalité som den svenskodlade hade!
 • Har alltid hemma
  Älskar hackad spenat, har alltid hemma i frysen. Räddar vardagen, använder i soppa, omelett och smoothie!!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Sämre smak
  Tyvärr smakar den inte lika bra som förut. En märkbar försämring av kvalitén.
 • Förpackningen???
  Gäller troligen alla nya förpackningar för spenat. Hur får man ut spenaten allt är ihopfryst. Den gamla plastpåsen var det enkel, bara att knacka rejält på påsen, så var allt enkelt att använda.