Findus Hackad Spenat odlas med stor precision för att alltid ge bästa möjliga smak och kvalitet. Genom att skörda och frysa spenaten när den smakar som bäst bevarar vi både smak och näringsvärde. Samtidigt ser vi till att vår spenat odlas och förädlas med hänsyn till miljön. För med odling av jorden följer också ett ansvar att vårda den. Findus Hackad Spenat är perfekt som den är eller i olika maträtter. Vi rekommenderar att laga en god pasta med spenat eller en smakrik lax med spenat. Även spenatpaj och gratänger är populärt vilket vår frysta spenat passar utmärkt till. Findus Hackad Spenat finns även i större förpackning. Söker du efter recept till olika goda och nyttiga maträtter med spenat? Vi har många goda recept på spenaträtter.

Tillaga så här

KASTRULL
Värm de djupfrysta spenatbitarna i en kastrull på medelstark värme och låt sjuda i några minuter. Rör om då och då. Smaksätt med salt, peppar och ev mejram, timjan eller riven muskot.
MIKRO
Lägg de djupfrysta spenatbitarna i en skål. Täck över skålen. Värm på hög effekt (750 W) 5-6 minuter. Rör om efter halva tiden. Smaksätt med salt, peppar och ev mejram, timjan eller riven muskot.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET; I frysutrymme (-18 eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras i fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvälld och hackad spenat.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 78 kJ / 19 kcal
fett < 0.5 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 0.5 g
varav sockerarter < 0.5 g
protein 3.1 g
salt 0.04 g
Vitamin A 602 µg
fiber 2.1 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Ej svensk spenat
    Spenaten håller inte den goda kvalité som den svenskodlade hade!
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.