Prima Haricots Verts

Prima Haricots Verts
Förpackning Findus Prima Haricots verts
Haricots Verts kan tillagas och komplettera rätter på de flesta sätt och vis. Du kan tillaga Haricots Verts i ugn eller blanda i en sallad för extra god krispighet. Dessa bönor skördas tidigt och utmärks av sin mjuka sötma, nötiga karaktär och spänstiga textur. Enligt tradition givna till franska rätter, men även pannbiff och annan svensk husmanskost. Lika populära i det asiatiska köket, prova en kinesisk touch med hoisinsås eller à la Korea med soja, sesamolja och rostade sesamfrön.

Tillaga så här

MIKRO
Lägg hälften av påsen med de djupfrysta bönorna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minuter. Vid 850 W värm i 4 minuter.
KASTRULL
Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g Haricots Verts). Häll i bönorna och ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll bönorna i insatsen och låt ångas 3 minuter.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.


Ingredienser

Förvällda Haricots Verts.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Näringsvärde per 100g

energi 150 kJ / 36 kcal
fett 0.2 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 4.5 g
varav sockerarter 1.5 g
protein 2.5 g
salt 0.02 g
fiber 3 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
*
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
  • Ursprung okänt
    Bättre kan ni, att skriva ursprung trodde jag var självklart.
    Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.