
Tillaga så här
MIKRO
Lägg hälften av påsen med de djupfrysta bönorna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm i 5 minuter. Vid 850 W värm i 4 minuter.
KASTRULL
Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g Haricots Verts). Häll i bönorna och ta grytan från plattan. Låt stå 3 minuter och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll bönorna i insatsen och låt ångas 3 minuter.
Förvaringsinstruktioner
Ingredienser
Förvällda Haricots Verts.
Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.
Innehåll
DESSA BÖNOR SKÖRDAS TIDIGT OCH UTMÄRKS AV SIN MJUKA SÖTMA, NÖTIGA KARAKTÄR OCH SPÄNSTIGA TEXTUR. Enligt tradition givna till franska rätter, men även pannbiff och annan svensk husmanskost. Lika populära i det asiatiska köket, prova en kinesisk touch med hoisinsås eller à la Korea med soja, sesamolja och rostade sesamfrön.
Nyckelhål
Näringsvärde per 100g
energi | 150 kJ / 36 kcal |
fett | 0.2 g |
varav mättat fett | 0.1 g |
kolhydrat | 4.5 g |
varav sockerarter | 1.5 g |
protein | 2.5 g |
salt | 0.02 g |
fiber | 3 g |
-
Ursprung okäntBättre kan ni, att skriva ursprung trodde jag var självklart.Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.