Herrgårdsgrönsaker

Findus Klassiska herrgårdsgrönsaker förpackning
Findus Herrgårdsgrönsaker är en riktigt smakrik klassiker! De härliga romanbönorna tillsammans med den mjuka smaken av blomkål och krispiga morötter skapar en perfekt blandning. Grönsakerna är redan färdigskurna och kan användas i många av världens olika maträtter – från husmanskost till en rykande het gryta. Det går utmärkt att tillaga eller servera direkt. Herrgårdsgrönsaker är dessutom fyllda med vitaminer och gör det lättare för dig att äta godare och hälsosammare måltider. Att grönsakerna håller en hög kvalitet och smakar gott är våra ledord. Grönsakerna fryses ned kort efter att de har skördats, vilket gör att de behåller sin goda smak och höga näringsvärde. Som en bonus slipper du konserveringsmedel och du kan minska matsvinnet genom att endast tillaga den mängden som behövs.

Tillaga så här

KASTRULL
Koka upp rikligt med vatten och lägg i de djupfrysta grönsakerna. Ta av kastrullen från plattan och låt stå i 3-4 minuter. Häll av vattnet och servera! Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll ca ¼ påse i insatsen och låt ångas i 4-5 min. Rör om efter halva tiden. Vid användning av ½ påse lägg till 2 minuter.
MIKRO
Lägg ½ påse av de djupfrysta grönsakerna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Tillaga på hög effekt (750 W) i ca 6 min.

Tillagningstiden kan variera, kontrollera att maten är genomvarm f?re servering.


Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18°C eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upp

Förvaring

EMBALLAGE ÅTERVINNS SOM: Mjukplast.

Ingredienser

Morötter, romanabönor, blomkål, i varierande proportion. Grönsaksblandning, förvällda.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

energi (kJ) 129 kJ
energi (kcal) 31 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 3.9 g
varav sockerarter 2.8 g
fiber 2.8 g
protein 1.5 g
salt 0.07 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Goda grönsaker
  Av Marie Lautin
  Absolut inget fel på blandningen, jag saknar dock information om urspungsland för innehållet. Om det är enbart svenska grönsaker eller inte. Det borde stå på påsen.
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Bra blandning
  Gillar verkligen blandningen av blomkål, bönor och morötter, perfekt!
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • herrgårdsgrönsaker
  Mycket gott
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Trist med blomkol
  Synd att ni har blomkol i denna blandning. Det är jättemånga som inte gillar det.
 • Ändrat på innehållet😳
  Av Helena
  Jag är missnöjd över att morötterna blivit ändrade från små goda morötter till bitar av stora morötter och det är inte lika gott😕