Svenska Små fina Ärter

Svenska Små fina Ärter
Findus Våra finste Små fina ärter förpackning
Himmelskt söta! Njut av små, noga utvalda ärter skördade från plantans topp där de är som allra saftigast. Utvalda primörer av högsta kvalitet. När du smakar dem förstår du varför vi kallar dem Våra Finaste. Bara de allra minsta och allra sötaste ärterna från vår egen ärtsort Ebba blir utvalda till Våra Finaste. Ärterna skördas från plantans topp där de blir som allra saftigast. Njut av himmelskt söta små ärter året om.

Tillaga så här

MIKRO: Lägg de djupfrysta ärterna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm på full effekt i 3-4 min, vid 850 W värm i 2-3 min.
KASTRULL: Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g ärter). Häll i ärterna, ta grytan från plattan. Låt stå i 1 min och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll ärterna i insatsen och låt ångas i 2 min. Rör om efter halva tiden.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvällda små ärter. Svenskt Sigill-råvara.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Från Sverige

Från Sverige

Näringsvärde per 100g

energi 290 kJ / 69 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 8.9 g
varav sockerarter 5 g
protein 5.2 g
salt 0 g
Vitamin C 23 mg (28.0%*)
fiber 4.4 g
*% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Sämre ärtor någonsin
    Har ätit våra finaste ärtor länge och de har varit underbara. Sen ni började med Ebba har smak och konsistens försämrats rejält De är nu träiga och smakar som en böna. Inte värt pengarna.
  • Ge mig tillbaka Petit Pois!
    Av Åsa Hofsten
    Sedan jag var mycket liten har jag fullkomligt älskat era Små gröna ärter! Nu har jag av hälsoskäl inte kunnat äta böner och ärter på ett tag och längtat så efter det! Så förstå min förtvivlan när det ut ur paketet kommer, inte bara betydligt större, utan även hårda och träiga Tråk-ärter! Inget av det n skriver om dem stämmer längre!