Svenska Små fina Ärter

Findus Våra finste Små fina ärter förpackning
Upplev Findus allra sötaste ärter! Det är bara de finaste ärterna från plantans översta del som blir utvalda. De små, söta ärterna skördas från vår egna ärtsort Ebba som odlas i Dalsland. Ebba-ärterna ger dig en garanterad högklassig kvalitet och en alldeles särskild söt smak, till minsta möjliga klimatpåverkan. Efter skörd fryses ärterna snabbt ned, och det gör att ärterna behåller sin ljuvliga sötma och sitt höga näringsvärde så att du kan njuta av våra Små Fina Ärter året om! Våra ärter är inte bara himmelskt goda – de hjälper dig även att äta hälsosammare. De är dessutom fyllda med nyttigheter som vitamin C, fibrer och protein.

Tillaga så här

MIKRO: Lägg de djupfrysta ärterna i en skål och tillsätt 2 msk vatten. Täck över skålen. Vid 700 W värm på full effekt i 3-4 min, vid 850 W värm i 2-3 min.
KASTRULL: Koka upp rikligt med vatten (1 liter till 250 g ärter). Häll i ärterna, ta grytan från plattan. Låt stå i 1 min och häll av vattnet. Vid användning av en ånginsats, häll i vatten upp till ånginsatsen, koka upp vattnet. Häll ärterna i insatsen och låt ångas i 2 min. Rör om efter halva tiden.

Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING OCH MINSTA HÅLLBARHET: I frysutrymme (-18ºC eller kallare), se datummärkning. Bör alltid förvaras fryst. Bör ej frysas efter upptining.

Ingredienser

Förvällda små ärter. Svenskt Sigill-råvara.

Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller. Trots stor noggrannhet med att ta bort alla fiskben kan det finnas ben kvar.

Innehåll

Nyckelhål

Nyckelhål

Från Sverige

Från Sverige

energi (kJ) 290 kJ
energi (kcal) 69 kcal
fett 0.4 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 8.9 g
varav sockerarter 5 g
fiber 4.4 g
protein 5.2 g
salt 0.2 g
Vitamin C 23 mg (28%**)
**% av DRI, Dagligt Referensintag

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
  • Sämre ärtor någonsin
    Har ätit våra finaste ärtor länge och de har varit underbara. Sen ni började med Ebba har smak och konsistens försämrats rejält De är nu träiga och smakar som en böna. Inte värt pengarna.
  • Ge mig tillbaka Petit Pois!
    Av Åsa Hofsten
    Sedan jag var mycket liten har jag fullkomligt älskat era Små gröna ärter! Nu har jag av hälsoskäl inte kunnat äta böner och ärter på ett tag och längtat så efter det! Så förstå min förtvivlan när det ut ur paketet kommer, inte bara betydligt större, utan även hårda och träiga Tråk-ärter! Inget av det n skriver om dem stämmer längre!