Bruna Bönor

Bruna Bönor
bruna bönor i burk
Bruna bönor har en lång historia i Sverige och fanns redan på 1600-talet. Ursprungligen kommer de från Sydamerika. Findus Bruna Bönor lanserades redan 1964 och har varit väldigt omtyckt sedan dess. Det finns många maträtter där man kan använda sig av bruna bönor. Prova att göra en klassisk husmansrätt med bruna bönor och stekt fläsk eller varför inte en vegetarisk chili med bruna bönor för en härlig hetta. Vad du än bestämmer dig för att göra så är Findus Bruna Bönor ett säkert kort. Finns i praktisk glasburk med skruvlock. Servera och njut!

Tillaga så här

KASTRULL
Värm under försiktig omrörning.
MIKRO (750 W):
Värm i skål med lock på full effekt i 3-4 minuter. Rör om då och då.Förvaringsinstruktioner

FÖRVARING: Öppnad burk kan förvaras med lock i kylskåp ca 2 dygn.


Ingredienser

Vatten, bruna bönor 21 %, glukossirap, VETEMJÖL, ättika, potatisstärkelse, salt, socker.Observera att det alltid är innehållsförteckningen och näringsvärdena på förpackningen som gäller.Allergeninformation

GlutenInnehåll

Näringsvärde per 100g

energi 506 kJ / 120 kcal
fett 0.5 g
varav mättat fett 0.1 g
kolhydrat 21 g
varav sockerarter 2.8 g
protein 4.7 g
salt 0.6 g
fiber 6.3 g
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Betygsätt denna produkt
*
*
* Obligatoriska fält
 • Findus Bruna bönor glasburk 7/2022 L019031870
  Av Carina Bergman
  Har alltid tyckt att Findus Bruna bönor smakat jättegott. Undrar vad som hänt nu? Innehållet gick knappt att få ut ur burken. Det var jättetorrt och segt och bönorna var helt smaklösa. Vågar inte köpa flera burkar om ni inte ändrar receptet till det ursprungliga. Jättebesviken usch!
 • Favo bruna bönor - men vad har hänt
  Av Susanne Björkander
  Älskar Findus Bruna bönor, men nu senast blev jag både förvånad och lite besviken. Det var jättesvårt att få ur burken, som en stenhård madsa och kändes och smakade mjöligt .
 • Vad har hänt?
  Av Stephan Dahlberg
  Från att ha varit en höjdare sedan jag först åt Findus bruna bönor, någon gång i mitten av 1960-talet så smakar de nu plötsligt absolut ingenting.
 • Torrt och smaklöst
  Mycket besviken på denna produkt. Det är så torrt så det fastnar i gommen när man äter. Smakar inte alls lika gott som förut. Bönorna är dessutom inte färdigkokta...ganska hårda. Nä, en totalflopp!
 • Smakar konstigt
  Efter att felix bruna bönor har varit borta från butiken ett tag pga leverans problem. äntligen efter ett par veckor så var bruna bönor tillbaka - MEN det smakar inte som det brukar - BLÄÄ
  Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.
 • Inte som förr
  Av Fredrik Lindström
  Har ätit Findus bruna bönor i flera år, och det har alltid varit jättegott. Men nu senaste året har de tappat smaken helt och bönorna har varit jätte torra. Kan tyvärr inte rekommendera att köpa dem längre!
 • Bruna bönor.
  Var har Findus goda bruna bönor tagit vägen? Det var något av det smaklösaste och hårdaste bruna bönor jag ätit. Hela familjen blev så besvikna. Nu får vi botanisera i andra märken för att hitta något som går att äta.