Bunkra upp och förenkla vardagen

För oss på Findus är det viktigt att hjälpa till och förenkla vardagen med bra mat och inspirerande recept. Vi vill finnas tillhands med enkel och bra vardagsmat och vara en hjälpande hand mitt i veckan. Här kommer den djupfrysta maten och skafferivarorna in, vilket verkligen kan vara vardagshjältens bästa vän i ett hektiskt schema. Soppor, köttfärssåser eller frysta grönsaker och pytt i panna kan du ha i ditt skafferi och frys under en längre period. Bara att plocka fram när du behöver fixa till en snabb men god middag.
Bunkra upp!

När timmarna springer iväg om dagarna vill vi inte spendera för mycket tid i affären och handla. Man vill komma hem och varva ner tillsammans efter arbetsdagen. Det ska gå enkelt och fort att laga en bra middag, så att man kan spendera tiden med varandra och göra sådant man tycker om.

Enkla och snabba middagar i en stressig vardag
Att storhandla är ett tidssparande alternativ. Att ha goda och enkla alternativ i frysen och ha ett påfyllt skafferi kan vara ett effektivt tidssparande i vardagen. Findus erbjuder här ett brett sortiment av god och hälsosam mat, gjord på bästa råvaror och alltid med en jämn och fin kvalitet.

Allt i ett med Findus Pasta

Hela middagen i en påse, våra allt-i-ett-lösningar med Findus Pasta och Pytt sparar dig både tid och ger dig en komplett och god måltid på bara några minuter. Med variation och härligt goda smaker är dessa alternativ en riktig räddare i den stressiga vardagen, då man bara vill ha en god middag på bordet snabbt.

Det unika med Findus Pasta 
Vår pasta erbjuds i fyra olika varianter med genuina italienska smaker, prova varianten med kycklingfilé, eller varför inte en klassisk Bolognese eller Carbonara. Missa inte heller Tagliatelle Funghi! Det har aldrig varit enklare eller gått snabbare att laga en god pastarätt, bara fräs på i stekpannan i tio minuter och du har maten klar att serveras!

Klassisk Pytt i Panna

Pytt i panna är en riktig klassiker på middagsbordet och en höjdare när du har ont om tid. Det är bara att ta fram ur frysen och steka på i stekpannan ett par minuter och kvällens middag är redo.

Även vår pytt finns i flera olika varianter; klassisk oxpytt med nötkött, tärnad potatis och gul lök, och den krämiga gräddstuvade oxpytten. Vill du inte äta kött har vi även en fräsch och smakrik laxpytt med laxfilé, tärnad potatis och grönsaker. 
Bra och smidiga skafferivaror

Soppor är den perfekta enkla men goda måltiden under hösten och vintern. Våra favoriter som köttfärssoppa eller gulaschsoppa går snabbt att värma på och är supergoda att äta precis som de är utan någon tillsättning av något.

Findus Köttfärssåser erbjuder en god och smidig bas till enkla middagar mitt i veckan. Smakar jättebra bara som de är men det fungerar även bra att tillsätta annat efter egen smak.


Panerad fisk till både vardag och fest

När du både vill att det ska gå fort att laga mat och att middagen ska vara uppskattad av hela familjen, stora som små, så är panerad fisk ett utmärkt val.

Det är både gott, går snabbt att tillaga och kan avnjutas på flera varierande sätt, tack vare Findus breda sortiment. Prova vår krispiga torskfilé, krämig fiskgratäng eller klassiska fiskpinnar, för att bara nämna några.

Mat som går hem hos barnen

Har du svårt att få barnen att äta fisk? Vill du smidigt och effektivt få igång deras fiskkonsumtion utan problem eller gnäll? Panerad fisk är vardagsmat som uppskattas av barnen och är både ett gott och bra alternativ. Findus panerade fiskprodukter görs på mager vit fisk och innehåller både bra fett och nyttiga vitaminer som exempelvis vitamin D.

Panerad fisk till helgmyset

Glöm inte att panerad fisk även är ett mycket bra alternativ till helgens festliga middagar. Njut exempelvis av den engelska klassikern Fish & Chips eller byt ut köttfärsen i tacosen och servera smarriga fisktacos med krispig fiskfilé.

Här kan du läsa mer om vår panerade fisk, andra fisksorter och få tips och hitta inspiration till fler härliga fiskmiddagar.

Variation med vit fisk

Är du inte sugen på panerad fisk finns det en rad andra goda och snabblagade alternativ i form av vit fisk. Möjligheterna för variation är många och det är lätt att laga goda fiskrätter med exempelvis torsk eller Alaska pollock. Laga i ugn, låt fräsa i stekpannan eller varför inte göra en varm och god soppa? En god idé är att kombinera någon av våra fisksorter med någon bax eller mixer vi erbjuder.

Fryst fisk är lika nyttigt som färsk

Med vår frysta vita fisk behålls alla värdefulla näringsämnen eftersom den snabbt fryses ner direkt efter fångsten. Det finns många fördelar med fryst fisk; att man minskar på matsvinnet och att det är hälsosamma, nyttiga alternativ i en hälsosam kost är bara två av dem.

Utöver det passar fryst fisk utmärkt för enkel middagslösning mitt i arbetsveckan!