FISKRätter FÖR HELA FAMILJEN

Vi vet att det kan vara svårt att få barnen att äta tillräckligt med fisk i veckorna. Men med våra tips på rätter, såser och så klart Findus panerade fisk kommer hela familjen att längta efter mer nyttig och god fisk på tallriken!

FINDUS PANERING ÄR OEMOTSTÅNDLIG


Den frasiga paneringen på Findus panerade fisk är svår att motstå, i synnerhet för barn! Variera måltiderna med roliga alternativ som fisktacos eller fiskburgare. Panerad fisk är något som uppskattas av hela familjen. Testa du också!

SERVERA FISK SOM BARN ÄLSKAR

 

PANERAD FISK - BRA MAT. HELT ENKELT.


Findus panerade fisk innehåller mindre onyttigt mättat fett än exempelvis falukorv och köttbullar. Fisk är även en viktig källa till Omega-3 och D-vitamin.

FREDAGSMYS MED
FISH AND CHIPS

FISH NUGGETS ÄR PERFEKTA FÖR SCHTYSSTA WRAPS

 

TILLAGA SNABBT & ENKELT I UGNEN!


För bästa resultat med Findus panerade fisk värmer du bara upp den i ugn enligt anvisningar på förpackning. Direkt från frysen in i ugnen. Ingen extra olja eller fritering behövs! 

MÅLTIDER TILL FAMILJEN


Det är inte alltid helt lätt att hitta måltider som passar hela familjen. Här har vi på Findus samlat alla våra tips på familjemiddagar.

Krispiga Fish Nuggets MED GODA DIPPOR

 

FISKTACOS TILL BÅDE VARDAG OCH FEST

GARANTERAT EN NY KLASSIKER


Findus Fiskpinnar är en älskad familjefavorit, men det kan bli tjatigt att alltid äta dem med potatismos. Byt istället ut köttfärsen i tacon till Findus Fiskpinnar. Frasigt, fräscht och fantastiskt gott.
Garanterad en hit hos barnen!

ALLA KAN PANERA FISK HEMMA


Att panera fisk är både lätt och kul, så låt barnen få vara med! Börja med att täcka fiskfilén i mjöl, doppa därefter i vispat ägg och till sist i ströbröd. Stek därefter i smör eller olja för att få riktigt spröda filéer. 

MÅLTIDER FÖR FAMILJEN MED FISKPINNAR

Fisk TACO med AvoKado och Spetskål

Frasig fiskburgare med picklad rödkål

KALL SÅS TILL PANERAD FISK


Kall sås är en uppskattad klassiker som passar perfekt till panerad fisk. I vår receptbank hittar du många goda recept på såser som passar fisk.

Fiskpinnetacos med guacamole & majsröra

PANERAD TORSK MED POTATISPURE OCH ÄRTER

PANERAD TORSK ÄR ALLTID EN BRA IDÉ


Torsk är en favorit bland barn och vuxna. Findus Sprödbakade Torskfiléer har hela bitar saftig torskfilé och gör det enkelt att äta mer fisk i vardagen.