Dela
Dela detta recept

Fish och crisp med grön pytt

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Våra spröda Fish och crisp serverade tillsammans med en spännande och annorlunda grön pytt med chilispenat, spetskål och grönkål. 

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2 med text

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen
  3. Stek chilin och spetskålen först i pannan tillsamman med 1 msk olja och lägg därefter i grönkålen och spenaten och låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.

  4. Smaka av med rivet citronskal och salt & peppar.
Findus tipsar!

Servera gärna fisken och den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.

Dela
Dela detta recept