Fish och crisp med grön pytt

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fish och crisp med grön pytt

Våra spröda Fish och crisp serverade tillsammans med en spännande och annorlunda grön pytt med chilispenat, spetskål och grönkål. 

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
st 
Citronklyftor
2-4 
tsk 
Förpackning Findus Vår finaste hackad Chili
150 
g 
Strimlad Spetskål
1 
msk 
olja till stekning
150 
g 
Findus Elegant bladspenat förpackning
Rivet skal av 1 citron
Salt och peppar
Ett gott bröd att servera till

Förberedelser

  1. Värm ugnen till 180°C.
  2. Tillaga fisken enligt anvisningarna på förpackningen
  3. Stek chilin och spetskålen först i pannan tillsamman med 1 msk olja och lägg därefter i grönkålen och spenaten och låt sjuda försiktigt tills all vätska är borta.

  4. Smaka av med rivet citronskal och salt & peppar.

Findus tipsar!

Servera gärna fisken och den gröna pytten tillsammans med ett gott bröd.

Taggar