Fishbowl med glutenfria fiskfiléer

Fiskbowl för hela familjen med fullkornspanerade fiskfiléer.
25 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisk i skål. En favorit för hela familjen.

En smarrig fish bowl med glutenfria frasiga fiskfiléer serverade med ris, sojabönor, strimlade grönsaker och en krämig majsröra. En riktig familjefavorit till helgen!

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered riset, strimla grönsakerna och salladen.

  3. Blanda eller mixa majsröran och smaka av med Sriracha sås till god hetta.

  4. Lägg alla ingredienserna var för sig i skålarna och toppa med delade (med hjälp av händerna) fiskfiléer.

  5. Garnera med majsröra, rostade sesamfrön och en klyfta lime.

Tips!

  • Servera alla ingredienser var för sig och låt barnen göra sina egna fishbowls på samma sätt som med tacos. Garnera med ärtskott, koriander eller persilja efter tycke och smak.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Glutenfria Frasiga Fiskfiléer
4 
dl
 
kokt basmati eller vildris
100 
g
 
krispig sallad
200 
g
 
strimlade grönsaker (morot, palsternacka, selleri och rödbeta)
125 
g
 
sojabönor
2 
st
 
avokado
1 
st
 
klyftad lime
1 
msk
 
rostade sesamfrö
Majsröra:
1,5 
dl
 
majs
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
sriracha chili/lime sås
salt och nymald vitpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält