Fiskburritos med tomatsalsa och guacamole

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Frasiga fiskpinnar
1 
förpackning
 
majs
Ett tortillabröd per person
Strimlad isbergssallad
Tomatsalsa (se recept nedan)
Guacamole (se recept nedan)
TOMATSALSA:
4 
st
 
tomater
1-2 
st
 
röd spansk chili
1 
tsk
 
oregano
1-2 
st
 
vitlöksklyftor
2 
tsk
 
spiskummin
2 
tsk
 
pressad limejuice
1 
msk
 
äppelcidervinäger
½ 
tsk
 
salt
1 
tsk
 
svartpeppar
2 
msk
 
koriander
1 
tsk
 
chilipulver
GUACAMOLE:
3 
st
 
avokado
 
mogna
1 
msk
 
pressad limejuice
1 
st
 
finriven vitlöksklyfta
½ 
st
 
urkärnad finhackad chili
1 
st
 
stor grovhackad tomat
Salt och peppar
1 
dl
 
crème fraiche (om man vill dryga ut)
½ 
kruka hackad koriander (om man tycker om det)

Förberedelser

  1. Värm fiskpinnarna i ugnen samt tillaga majsen enligt anvisningar på förpackningarna.

  2. Fyll tortillabröd med strimlad isbergssallad, majs, din egengjorda tomatsalsa och guacamole.

  3. Lägg i de varma fiskpinnarna. Servera och njut!

  4. TOMATSALSA:

    Skölj och skär tomaterna i bitar, skölj dela och kärna ur chilin, skär i bitar. Lägg tillsammans med övriga ingredienserna i en mixer och kör på hög hastighet tills allt blir finfördelat. Kan med fördel göras dan innan och förvaras i kylen.

  5. GUACAMOLE:

    Ta bort kärnan och gröp ur avokado och hacka i bitar. Rör ihop tillsammans med koriander, lime, vitlök, tomat, chili och salt och peppar för en härlig äkta mexikansk guacamole. Tillsätt creme fraische om du vill dryga ut dippen.

Findus tipsar!

Servera alla tillbehör i skålar och låt var och en bygga sin egen burrito.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
577
25
21
64
6