Ingredienser
Förberedelser
Värm fiskpinnarna i ugnen samt tillaga majsen enligt anvisningar på förpackningarna.
Fyll tortillabröd med strimlad isbergssallad, majs, din egengjorda tomatsalsa och guacamole.
Lägg i de varma fiskpinnarna. Servera och njut!
TOMATSALSA:
Skölj och skär tomaterna i bitar, skölj dela och kärna ur chilin, skär i bitar. Lägg tillsammans med övriga ingredienserna i en mixer och kör på hög hastighet tills allt blir finfördelat. Kan med fördel göras dan innan och förvaras i kylen.
GUACAMOLE:
Ta bort kärnan och gröp ur avokado och hacka i bitar. Rör ihop tillsammans med koriander, lime, vitlök, tomat, chili och salt och peppar för en härlig äkta mexikansk guacamole. Tillsätt creme fraische om du vill dryga ut dippen.
Findus tipsar!
Servera alla tillbehör i skålar och låt var och en bygga sin egen burrito.