Fisktaco med avokado och spetskål

Tre fisktacos i serveringsställ. Fish n´Chips, avokadoröra, inlagdspetskål och korianderblad.
15 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krispiga bitar av Fish & Crisp med avokadoröra i tortillabröd

Variera dina fiskdagar med lite fisktaco och variera dina tacokvällar med fisktaco – helt enkelt två favoriter på en och samma gång! Följ detta härliga recept och du ska få se på succé.

Förberedelser

  1. Skär avokado i grova bitar. Blanda sedan avokadon med crème fraiche, olivolja, hackad chili och koriander (spara lite till dekoration) till att blir en röra med lite klumpar.

  2. Strimla spetskål tunt, blanda sedan med rödvinsvinäger och ättika. Smaka av med socker, salt och peppar efter smak.

  3. Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackning, dela sedan i mindre bitar.

  4. Bred ut avokadoröran på ett tortillabröd, lägg sedan på inlagd spetskål och fiskbitar. Tommar med limeklyfta och några korianderblad.

Tips!

  • Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

500 
g
 
Fish & Crisp gourmetfiléer
120 
g
 
avokado
1,25 
tsk
 
olivolja
1,25 
msk
 
crème fraiche
3 
krm
 
hackad chili
20 
g
 
koriander, färsk
120 
g
 
spetskål, vit eller röd
2 
tsk
 
rödvinsvinäger
2 
krm
 
ättika
3 
krm
 
socker
Salt och peppar
4 
st
 
tortillabröd
4 
st
 
limeklyftor

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält