Ingredienser
120
g
avokado
1,25
tsk
olivolja
1,25
msk
crème fraiche
3
krm
hackad chili
20
g
koriander, färsk
120
g
spetskål, vit eller röd
2
tsk
rödvinsvinäger
2
krm
ättika
3
krm
socker
Salt och peppar
4
st
tortillabröd
4
st
limeklyftor
Förberedelser
Skär avokado i grova bitar. Blanda sedan avokadon med crème fraiche, olivolja, hackad chili och koriander (spara lite till dekoration) till att blir en röra med lite klumpar.
Strimla spetskål tunt, blanda sedan med rödvinsvinäger och ättika. Smaka av med socker, salt och peppar efter smak.
Tillaga Fish & Crisp enligt anvisning på förpackning, dela sedan i mindre bitar.
Bred ut avokadoröran på ett tortillabröd, lägg sedan på inlagd spetskål och fiskbitar. Tommar med limeklyfta och några korianderblad.
Findus tipsar!
Öka mängden ingredienser för att göra det till en mättande middag.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
468
20
29
41
4