Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Tacos med Findus gourmetbitar torsk, guacamole och rostad majs
30 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisktacos med guacamole på Ebba-ärter

Med vår torskrygg är det enkelt att byta ut färsen mot fisk i dina tacos. Perfekt skurna filéer av torskrygg som du marinerar för extra god smak. Bara några minuter i ugnen sedan är fisken klar!

 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Tillaga majsen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskfiléerna. 

  3. Tillaga torskryggen i en uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min. 
  4. Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar. 
  5. Dela torskryggsfiléerna i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
  6. Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.

Dricks!

  • Ärtguacamolen fungerar perfekt som dipp till nachos!

Ingredienser

Ingredienslista

420 
g
 
Torskryggfilé MSC
8 
st
 
Små tortillas
2 
dl
 
majskorn
150 
g
 
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3 
msk
 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1 
grovhackad avokado
1 
dl
 
Svenska Ärter
 
lättmosade
½ 
dl
 
crème fraiche
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält