Ingredienser
8
st
Små tortillas
150
g
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3
msk
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1
grovhackad avokado
½
dl
crème fraiche
Salt och peppar
Förberedelser
- Tillaga majsen enligt anvisning på förpackningen.
Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskfiléerna.
- Tillaga torskryggen i en uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min.
- Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar.
- Dela torskryggsfiléerna i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.
Findus tipsar!
Ärtguacamolen fungerar perfekt som dipp till nachos!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51
26
66
9