Förberedelser
- Tillaga majsen enligt anvisning på förpackningen.
Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskfiléerna.
- Tillaga torskryggen i en uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min.
- Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar.
- Dela torskryggsfiléerna i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.
Dricks!
Ärtguacamolen fungerar perfekt som dipp till nachos!
Ingredienser
Ingredienslista
420
g
Torskryggfilé MSC
8
st
Små tortillas
2
dl
majskorn
150
g
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3
msk
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1
grovhackad avokado
1
dl
Svenska Ärter
lättmosade
½
dl
crème fraiche
Salt och peppar