Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisktacos med ärtguacamole och grillad paprika

Fisktacos med guacamole på Ebba-ärter

Med vår torskrygg är det enkelt att byta ut färsen mot fisk i dina tacos. Perfekt skurna filéer av torskrygg som du marinerar för extra god smak. Bara några minuter i ugnen sedan är fisken klar!

 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

300 
g 
förpackningsomslag torskrygg i påse
8 
st 
Små tortillas
2 
dl 
majskorn
majs i skål och majskolv
150 
g 
grillad paprika
1-3 cm chili, efter egen smak
Marinad:
3 
msk 
rapsolja
Rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk finhackad chili efter tycke och smak
salt och svartpeppar
Tillbehör:
Färska örter tex koriander, persilja, mynta
Guacamole:
1 
grovhackad avokado
1 
dl 
Findus Svenska ärter förpackning
 lättmosade
½ 
dl 
crème fraiche
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda alla ingredienserna till marinaden och gnid in torskfiléerna. 

  2. Tillaga torskryggen i en uppvärmd ugn,120 grader, i ca 7-10 min. 
  3. Blanda ingredienserna till guacamolen och smaka av med salt & peppar. 
  4. Dela torskryggsfiléerna i bitar och lägg i tortillan tillsammans med de goda tillbehören.
  5. Servera dina fisktacos direkt och njut av fredagsmyset och den stundande helgen.

Findus tipsar!

Ärtguacamolen fungerar perfekt som dipp till nachos!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
842
51