Fröbakade fiskfiléer linfrö med couscoussallad

Fröbakad fiskfiléer med couscoussallad
10 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fröbakade fiskfiléer med linfrö serverat med en fräsch couscoussallad

En fräsch couscoussallad med fetaost, bladspenat och flerfärgade cocktailtomater serverat till fröbakade fiskfiléer.  Ett recept där enkelheten är nyckeln, få ingredienser som oftast redan finns hemma. 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text


Förberedelser

  1. 1.       Tillaga Fröbakad fiskfiléer med linfrö enligt anvisningar på förpackning. 

  2. 1.       Koka upp couscous enligt anvisningar på förpackning. 

  3. 1.       Blanda couscous med fetaost, fler färgade cocktailtomater, spenat och färska örter. 

  4. Servera couscoussalladen tillsammans med Fröbakad fisk. Smaklig måltid! 

Dricks!

  • Toppa couscoussalladen med färska örter! 

Ingredienser

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Fröbakade fiskfiléer, linfrö MSC
Salt och peppar
225 
g
 
fetaost
350 
g
 
flerfärgade 
coctailtomater
70 
g
 
Bladspenat
500 
g
 
couscous
20 
g
 
färska örter

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält