Fröbakade fiskfiléer linfrö med couscoussallad

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

Salt och peppar
225 
g
 
fetaost
350 
g
 
flerfärgade 
coctailtomater
70 
g
 
Bladspenat
500 
g
 
couscous
20 
g
 
färska örter

Förberedelser

  1. 1.       Tillaga Fröbakad fiskfiléer med linfrö enligt anvisningar på förpackning. 

  2. 1.       Koka upp couscous enligt anvisningar på förpackning. 

  3. 1.       Blanda couscous med fetaost, fler färgade cocktailtomater, spenat och färska örter. 

  4. Servera couscoussalladen tillsammans med Fröbakad fisk. Smaklig måltid! 

Findus tipsar!

Toppa couscoussalladen med färska örter! 
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
581
26
35
49
6