Fröbakade fiskfiléer med ugnsrostade grönsaker och örtsås

Fröbakade fiskfiléer med ugnsrostade grönsaker
15 min
förberedelsetid
20 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fröbakade fiskfiléer med pumpafrö serverat tillsammans med ugnsrostade grönsaker och örtsås

Fröbakade fiskfiléer med pumpafrö serverat tillsammans med ugnsrostade grönsaker och en krämig sås gjord på majonnäs. Tillaga gärna ugnsrostade grönsakerna på grillen eller i en air fryer för knaprigt resultat. Smaklig måltid! 

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Lägg ut ugnsrostade grönsaker på en plåt och tillaga i ugn eller på grillen enligt instruktioner på förpackning.
  2. Tillaga Findus Fröbakade Fiskfiléer enligt instruktionerna på förpackningen.
  3. Före servering blanda mashé-sallad tillsammans med ugnsrostade grönsaker. 
  4. Allt är klart för servering, smaklig måltid!

  5. Blanda samman kryddor, smetana och majonnäs till en smakrik örtsås. Låt stå i ca 10 minuter före servering. 

Dricks!

  • Tillaga ugnsrostade grönsakerna på grillen eller i en  air fryer, det blir knaprigt gott! 

Ingredienser

Ingredienslista

500 
g
 
2 
förpackning
 
Fröbakade fiskfiléer, pumpafrö MSC
20 
g
 
örtkrydda
1 
dl
 
1 
tsk
 
sambal oelek
20 
g
 
basilika
1 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
100 
g
  
Mashé sallad
1 
krm
  
salt

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält