Lättpanerad fiskfilé på grönt ris och tomatsås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Lättpanerad fiskfilé på grönt ris och tomatsås

Sprödfrasig fisk när den är som bäst

Ett grönt ris och en lättrökt kryddig tomatsås ackompanjerar den lättpanerade fiskfilén med franska örter.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Findus Lättpanerade fiskfiléer med franska örter
4 
dl 
kort ris (jasmine, basmati eller vildris)
150 
g 
förpackningsomslag sojabönor
1 
dl 
creme fraiche
30 
g 
parmesanost, riven
ärtskott
Tomatsås:
2 
dl 
krossade tomater
2 
msk 
tomatpuré
1 
tsk 
rödvinsvinäger
1 
msk 
sambal oelek
1 
tsk 
rökt paprikapulver
0,5 
st 
citron, pressad
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Blanda tomatsåsen och smaka av till din hetta är god.

  3. Förbered riset och mixa ärterna lite lätt med creme fraichen för att blandas i riset.

  4. Fräs grönsakerna i lite smör /olja och lägg ut på tallrikarna. Häll över dressingen och just innan serveringen lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Findus tipsar!

Tomatsåsen kan serveras både varm och kall.