20 min
tillagningstid
4
Serveringar
Panerade fiskfiléer med bulgursallad toppat med rostade frön
Krispiga, panerade fiskfiléer serverat tillsammans med en fräsch bulgursallad med klassiska grönsaker, så som majs, gröna ärter och linser. Toppat med rostade frön.
Förberedelser
- Tillaga Findus Spröda Crispies enligt anvisningar på förpackningen.
- Koka upp Bulgur enligt tillagningsanvisningar på förpackning.
- Koka upp Ebba ärter och Majs enligt anvisningar på förpackning.
- När bulgur är uppkokad, blanda ner majs, ärter och beluganlinser precis före servering.
- Rosta solrosfrön och pumpafrön i en torr stekpanna på hög värme.
- Toppa med färskpressad lime och de rostade fröerna.
Tips!
Gör rätten glutenfri: Byt ut Fröbakade fiskfiléer till Glutenfria frasiga fiskfiléer och använd quinoa istället för bulgur.
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
600
g
bulgur
2
förpackning
Spröda Crispies
70
g
mashésallad
Salt och peppar
200
g
belugalinser
100
g
majs
100
g
Svenska Ärter
1
st
lime
Solrosfrön och pumpafrön
Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!
-
spännande panering!Spännande med frön direkt i paneringen istället för att lägga dyra pengar på att blanda ner det i salladen. Bra krisp och mer protein till gymmet!Ja, jag skulle rekomendera denna produkt till andra konsumenter.