20 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar
Grön torskfilé på en bädd av olika sorters kål
Stekt torskfilé går att variera i oändligheten. Och man tröttnar aldrig. Denna är lika aptitretande för ögat som för gommen med sin aromatiska örtsås och bädd av kål.
Förberedelser
Skär kålen i fina strimlor och romanescokålen till fina buketter.
Stek torsken gyllenbrun på meddelhög värme.
Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.
Stek upp all kål och lägg upp på tallrikarna med torskfilén över och nappera trevligt såsen.
Tips!
Servera gärna med vildrisblandning eller en härlig bulgursallad
Ingredienser
Findus-produkt(er) som behövs för detta recept
Ingredienslista
4
st
Torskfilé MSC
2
msk
smör, till stekning
200
g
spetskål
100
g
sommarkål
200
g
romanescokål
1-2
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1
st
bananscharlottenlök
1
st
vitlöksklyfta
1
dl
rapsolja
0,5
dl
olivolja
1
dl
fiskbuljong
100
g
Salt och peppar