Ingredienser
2
msk
smör, till stekning
200
g
spetskål
100
g
sommarkål
200
g
romanescokål
1-2
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1
st
bananscharlottenlök
1
st
vitlöksklyfta
1
dl
rapsolja
0,5
dl
olivolja
1
dl
fiskbuljong
100
g
Salt och peppar
Förberedelser
Skär kålen i fina strimlor och romanescokålen till fina buketter.
Stek torsken gyllenbrun på meddelhög värme.
Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.
Stek upp all kål och lägg upp på tallrikarna med torskfilén över och nappera trevligt såsen.
Findus tipsar!
Servera gärna med vildrisblandning eller en härlig bulgursallad
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
501
40
27
10
4