Smörstekt torsk på grön bädd med mixad örtsås

Stekt torskfilé på grön bädd med mixad örtsås
20 min
förberedelsetid
25 min
tillagningstid
4
Serveringar

Grön torskfilé på en bädd av olika sorters kål

Stekt torskfilé går att variera i oändligheten. Och man tröttnar aldrig. Denna är lika aptitretande för ögat som för gommen med sin aromatiska örtsås och bädd av kål.

Förberedelser

  1. Skär kålen i fina strimlor och romanescokålen till fina buketter.

  2. Stek torsken gyllenbrun på meddelhög värme.

  3. Mixa fisksåsen jämn och fin. Smaksätt med salt och peppar efter egen smak.

  4. Stek upp all kål och lägg upp på tallrikarna med torskfilén över och nappera trevligt såsen.

Tips!

  • Servera gärna med vildrisblandning eller en härlig bulgursallad

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

4 
st
 
Torskfilé MSC
2 
msk
 
smör, till stekning
200 
g
 
spetskål
100 
g
 
sommarkål
200 
g
 
romanescokål
1-2  
hackad chili
Friskmixad örtsås:
1 
st
 
bananscharlottenlök
1 
st
 
vitlöksklyfta
1 
dl
 
rapsolja
0,5 
dl
 
olivolja
1 
dl
 
fiskbuljong
100 
g
 
Salt och peppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält