Ugnsbakad fisk med broccoli & blomkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

3 
dl
 
ris
2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Broccolisås
1 
st
 
blomkålshuvud
4 
msk
 
persilja

Förberedelser

  1. Tillaga fisken på 200 grader i 40-45 minuter enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.

  3. Dela blomkålen i små bitar och stek i stekpanna med olivolja på medelvärme. När riset kokat klar, häll i det i stekpannan och stek detta tillsammans med blomkålen i 1 minut. Smaka av med salt och peppar.

  4. Strö över hackad persilja.

Findus tipsar!

Pressa gärna lite citron över blomkålen vid stekning.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
429
10
29
54
3