Fisk i ugn med blomkålsris med paprika och broccolisås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fisk i ugn med blomkålsris med paprika och broccolisås
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning
 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Broccolisås
1 
st
 
blomkålshuvud
3 
st
 
vitlöksklyftor
1 
st
 
citron
1 
st
 
paprika
4 
msk
 
persilja
 
färsk
olivolja 

Förberedelser

  1. Sätt på ugnen på 200 grader. Under tiden som ugnen värms upp så kan du skölja av blomkålen och paprikan.

  2. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  3. Riv blomkål och vitlök på ett rivjärn. Skär paprika i mindre bitar.

  4. Stek blomkål, vitlök och paprika i olivolja i 3-5 minuter. Pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

  5. Strö över hackad persilja vid servering.

Findus tipsar!

Det går såklart lika bra att bara steka upp blomkålsbuketter istället för blomkålsris.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
298
10
26
23
4