Ugnsbakad fisk med broccolisås & paprika

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ugnsbakad fisk med broccolisås & paprika
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

3 
st 
vitlöksklyftor
2 
förpackning 
Förpackning Ugnsbakad fiskfilé Broccolisås
1 
st 
blomkålshuvud
1 
st 
citron
4 
msk 
Findus Våra finaste Persilja förpackning

Förberedelser

  1. Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.

  2. Riv blomkål och vitlök på ett rivjärn. Skär paprika i mindre bitar.

  3. Stek blomkål, vitlök och paprika i olivolja i 3-5 minuter. Pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.

  4. Strö över hackad persilja vid servering.

Findus tipsar!

Det går såklart lika bra att bara steka upp blomkålsbuketter istället för blomkålsris.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
298
10
26
23
4