Ingredienser
1
st
blomkålshuvud
3
st
vitlöksklyftor
1
st
citron
1
st
paprika
4
msk
persilja
färsk
olivolja
Förberedelser
Sätt på ugnen på 200 grader. Under tiden som ugnen värms upp så kan du skölja av blomkålen och paprikan.
Tillaga fisken i ugnen på 200 grader i cirka 40-45 minuter, enligt anvisning på förpackningen.
Riv blomkål och vitlök på ett rivjärn. Skär paprika i mindre bitar.
Stek blomkål, vitlök och paprika i olivolja i 3-5 minuter. Pressa över citronsaft och smaka av med salt och peppar.
Strö över hackad persilja vid servering.
Findus tipsar!
Det går såklart lika bra att bara steka upp blomkålsbuketter istället för blomkålsris.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
298
10
26
23
4