Ugnsbakad fisk med tomat, potatis & sallad

Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås, potatis och sallad
10 min
förberedelsetid
40 min
tillagningstid
4
Serveringar

Fisk i ugn med tomatsås och potatissallad

Smakrik fiskrätt som går enkelt att laga i ugnen. Ugnsbakad fiskfilé med tomatsås och mozzarella. Servera med en potatissallad på körsbärstomater, spetskål och solrosskott. Toppa med riven mozzarella.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på 200 grader. När ugnen blivit varm, tillaga fisken i cirka 40 minuter.

  2. Under tiden fisken är i ugnen, passa på att koka potatis.

  3. Dela tomaterna och kålen i mindre bitar.

  4. Blanda tomaterna, kål och solrosskott med den kokta potatisen. Bryt över mozzarella.

  5. Servera potatissalladen med fisken.

Dricks!

  • Toppa rätten med hackad persilja.

Ingredienser

Ingredienslista

2 
förpackning
 
Ugnsbakad Fisk Tomat
800 
g
 
potatis
16 
st
 
körsbärstomater
100 
g
 
spetskål
250 
g
 
mozzarella
100 
g
 
solrosskott

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält