Fylld bresaola med honungsglaserad brysselkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

500 
g
 
förpackningsomslag brysselkål
3 
msk
 
smör
3 
msk
 
honung
Salt och peppar
8 
st
 
Bresaola
- Fyllning:
2 
dl
 
färskost
15 
g
 
persilja
2 
krm
 
malen brödkummin
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen och sätt på kylning. 
  2. Stek brysselkålen gyllenbrun i smör och ringla över honungen.
  3. Lägg 1 msk fyllning på varje skiva Bresaola och rulla ihop

Findus tipsar!

Stick en tandpetare igenom Bresaolarullen och toppa med en brysselkål
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
402
27
17
21
5