Dela
Dela detta recept

Fylld bresaola med honungsglacerad brysselkål

Honungglacerad brysselkål med julkrämsfylld breasola
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Många små läckra rätter ger en härlig känsla av valmöjligheter på julbordet. Dessa små färskostfyllda tilltugg gifter sig perfekt med honungsglacerad brysselkål.

Klimatberäknade recept symbol 1,5 - 2,4 kg CO2

'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen och sätt på kylning. 
  2. Stek brysselkålen gyllenbrun i smör och ringla över honungen.
  3. Lägg 1 msk fyllning på varje skiva Bresaola och rulla ihop
Findus tipsar!

Stick en tandpetare igenom Bresaolarullen och toppa med en brysselkål

Dela
Dela detta recept