Fylld bresaola med honungsglacerad brysselkål

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Fylld bresaola med honungsglacerad brysselkål

Många små läckra rätter ger en härlig känsla av valmöjligheter på julbordet. Dessa små färskostfyllda tilltugg gifter sig perfekt med honungsglacerad brysselkål.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

500 
g 
förpackningsomslag brysselkål
3 
msk 
smör
3 
msk 
honung
Salt och peppar
8 
st 
Bresaola
Fyllning:
2 
dl 
färskost
½ 
förpackning 
Findus Våra finaste Persilja förpackning
2 
krm 
malen brödkummin
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Blanda ingredienserna till fyllningen och sätt på kylning. 
  2. Stek brysselkålen gyllenbrun i smör och ringla över honungen.
  3. Lägg 1 msk fyllning på varje skiva Bresaola och rulla ihop

Findus tipsar!

Stick en tandpetare igenom Bresaolarullen och toppa med en brysselkål