Spenatpinnar med ärtslaw i briochebröd

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Green Cuisine Spenatpinnar
4 
st
 
briochebröd
Krispig sallad 
Ärtslaw: 
1 
st
 
morot
70 
g
 
spetskål
2 
msk
 
smetana
salt och peppar 
Tomatcrème: 
3 
msk
 
smetana
1 
tsk
 
tomatpuré
1 
tsk
 
ättika
 
12 %
salt och peppar 
rostade sesamfrön 

Förberedelser

  1. Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen.

  2. Mosa ärterna lätt och strimla morötter och spetskål fint. Blanda sedan dessa med smetana och smaka av med salt och peppar.

  3. Blanda smetana, tomatpuré, ättika samt salt och peppar till en crème.

  4. Låt de två blandningarna vila under tiden du tillagar Spenatpinnarna.

  5. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  6. Lägg salladsblad i briochebröd, addera ärtslaw och sedan Spenatpinnarna.

  7. Toppa med den syrade tomatcrèmen samt rostade sesamfrön.

Findus tipsar!

Perfekt till helglunchen!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
314
14
8
35
6