Ingredienser
4
st
briochebröd
Krispig sallad
Ärtslaw:
1
st
morot
70
g
spetskål
2
msk
smetana
salt och peppar
Tomatcrème:
3
msk
smetana
1
tsk
tomatpuré
1
tsk
ättika
12 %
salt och peppar
rostade sesamfrön
Förberedelser
Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen.
Mosa ärterna lätt och strimla morötter och spetskål fint. Blanda sedan dessa med smetana och smaka av med salt och peppar.
Blanda smetana, tomatpuré, ättika samt salt och peppar till en crème.
Låt de två blandningarna vila under tiden du tillagar Spenatpinnarna.
Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.
Lägg salladsblad i briochebröd, addera ärtslaw och sedan Spenatpinnarna.
Toppa med den syrade tomatcrèmen samt rostade sesamfrön.
Findus tipsar!
Perfekt till helglunchen!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
314
14
8
35
6