Spenatpinnar med ärtslaw i briochebröd

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatpinnar med ärtslaw i briochebröd

Spröda Spenatpinnar med ärtslaw och syrad tomatcrème

Krispigt sprödbakade Spenatpinnar, fyllda med krämig spenat som sedan serveras i ett fluffigt briochebröd. Addera en ärtslaw och syrad tomatcrème och brunchen är räddad!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
4 
st 
briochebröd
Krispig sallad 
Ärtslaw: 
1 
st 
morot
70 
g 
spetskål
2 
msk 
smetana
salt och peppar 
Tomatcrème: 
3 
msk 
smetana
1 
tsk 
tomatpuré
1 
tsk 
ättika
 12 %
salt och peppar 
rostade sesamfrön 

Förberedelser

  1. Tillaga ärterna enligt anvisning på förpackningen.

  2. Mosa ärterna lätt och strimla morötter och spetskål fint. Blanda sedan dessa med smetana och smaka av med salt och peppar.

  3. Blanda smetana, tomatpuré, ättika samt salt och peppar till en crème.

  4. Låt de två blandningarna vila under tiden du tillagar Spenatpinnarna.

  5. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  6. Lägg salladsblad i briochebröd, addera ärtslaw och sedan Spenatpinnarna.

  7. Toppa med den syrade tomatcrèmen samt rostade sesamfrön.

Findus tipsar!

Perfekt till helglunchen!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
314
14
8
35
6