Spenatpinnar med broccoliris och röd currysås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatpinnar med broccoliris och röd currysås

Spröda Spenatpinnar med broccoli och romanesco

Härligt spröda Spenatpinnar fyllda med krämig spenat. Perfekt att addera till veckans alla måltider för att få i sig mer grönsaker och vitamin A. Servera till ett broccoliris och en god röd currysås.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
3 
dl 
okokt ris
150 
g 
förpackningsomslag navarra broccoli
150 
g 
romanesco
2 
dl 
kokosmjölk
1-2 
msk 
röd currypaste
3 
dl 
grönsaksbuljong
Röd currysås: 
1 
msk 
majsstärkelse
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka riset och förbered broccolin och romanescon till kokning de sista 5 minuterna.

  3. Koka upp samtliga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.

  4. Blanda grönsakerna med riset. Ringla röd currysåsen ovanpå riset och lägg Spenatpinnar på toppen.

Findus tipsar!

Servera gärna en härlig sallad till!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
455
20
10
56
8