Spenatpinnar med broccoliris och röd currysås

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Green Cuisine Spenatpinnar
150 
g
 
romanesco
3 
dl
 
okokt ris
150 
g
 
förpackningsomslag navarra broccoli
2 
dl
 
kokosmjölk
1-2 
msk
 
röd currypaste
3 
dl
 
grönsaksbuljong
Röd currysås: 
1 
msk
 
majsstärkelse
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.

  2. Koka riset och förbered broccolin och romanescon till kokning de sista 5 minuterna.

  3. Koka upp samtliga ingredienser till såsen och smaka av med salt och peppar.

  4. Blanda grönsakerna med riset. Ringla röd currysåsen ovanpå riset och lägg Spenatpinnar på toppen.

Findus tipsar!

Servera gärna en härlig sallad till!

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion (400g)

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
455
20
10
56
8