Tacos med spenatpinnar, mangosalsa & avokado

Två små tortillas med spenatpinnar, mangosalsa och avokado
Green Cuisine
15 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Spröda spenatpinnar i tortillas med mangosalsa & chilimajo

Spännande taco i ny tappning, gjorda på spröda Spenatpinnar. Serveras med en fräsch salsa på mango, majs, salladslök och lime. Toppas med en het chilimajo. Det blir svårt att bara ta en!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Tillaga Spenatpinnar och majs enligt anvisning på förpackningarna.

  2. Skär mango, gurka och tomat i små bitar. Hacka salladslöken fint.

  3. Blanda samman mango, gurka, tomat och salladslök med majsen och limesaft. Smaka av med salt och peppar.

  4. Rör ihop majonnäs och sambal oelek till en chilimajo. Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite limesaft.

  5. Dela avokadon i små bitar.

  6. Värm tortillas enligt anvisning på förpackningen.

  7. Lägg sedan de krispiga spenatpinnarna i tortillas tillsammans med sallad, salsa, chilimajo och toppa med koriander.

Dricks!

  • Servera salsan, chilimajo och de andra tillbehören i skålar och låt var och en bygga sin egen taco.

Ingredienser

Ingredienslista

1 
förpackning
 
Spenatpinnar
Mangosalsa 
1 
st
 
mango
100 
g
 
majs
0,5 
st
 
gurka
0,5 
st
 
lime, juice
0,5 
st
 
salladslök
12 
st
 
körsbärstomater
salt och peppar 
Chilimajo 
2 
dl
 
Äkta Majonnäs, burk
0,5-1 
tsk
 
sambal oelek
1 
st
 
avokado
200 
g
 
sallad
1 
förpackning
 
små tortillas
färsk koriander 

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält