Spenatpinnar med quinoa och basilikacrème

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
Förpackning Findus Green Cuisine Spenatpinnar
3 
dl
 
röd quinoa
3 
dl
 
bulgur
1 
st
 
grönsaksbuljongtärning
250 
g
 
cocktailtomater
1 
msk
 
vinäger
salt och peppar 
1 
msk
 
rapsolja
0,5 
msk
 
torkad oregano
0,5 
msk
 
torkad timjan
0,5 
dl
 
smetana
1 
st
 
citron
 
zest
hackad basilika 
salt och peppar 

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på grill.

  2. Dela tomaterna på hälften och lägg dem i en ugnsfast form med olja, vinäger, salt och peppar. Grilla tills de fått en gyllenbrun färg, ca 8-10 minuter.

  3. Ta ut tomaterna och strö över oregano och basilika.

  4. Sänk värmen på ugnen och tillaga Spenatpinnarna enligt anvisning på förpackningen.

  5. Koka quinoan och bulgur enligt anvisning på förpackningarna.

  6. Blanda ihop alla ingredienser till basilikacrèmen och ställ åt sidan för att vila.

  7. Blanda den nu kokta quionan och bulgur och lägg upp på tallrikarna.

  8. Lägg därefter upp Spenatpinnarna och de rostade tomaterna på tallrikarna. 

  9. Klicka ut basilikacrèmen på tallriken eller servera den vid sidan om.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
560
20
16
69
19