Spenatpinnar med quinoa, rostade tomater och basilikacrème

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Spenatpinnar med quinoa, rostade tomater och basilikacrème

Spenatpinnar med rostade tomater och basilika

En quinoa- och bulgurmix med rostade tomater och basilikacrème passar perfekt till våra spröda Spenatpinnar. Panerade med pretzelsmulor gör Spenatpinnarna extra krispiga och goda.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning 
3 
dl 
röd quinoa
3 
dl 
bulgur

Förberedelser

  1. Sätt ugnen på grill.

  2. Dela tomaterna på hälften och lägg dem i en ugnsfast form med olja, vinäger salt och peppar. Grilla tills de fått en gyllenbrun färg, ca 8-10 minuter.

  3. Ta ut tomaterna och strö över oregano och basilika.

  4. Sänk värmen på ugnen och tillaga Spenatpinnarna enligt anvisning på förpackningen.

  5. Koka quinoan och bulgur enligt anvisning på förpackningarna.

  6. Blanda ihop alla ingredienser till basilikacrèmen och ställ åt sidan för att vila.

  7. Blanda den nu kokta quionan och bulgur och lägg upp på tallrikarna.

  8. Lägg därefter upp Spenatpinnarna och de rostade tomaterna på tallrikarna. 

  9. Klicka ut basilikacrèmen på tallriken eller servera den vid sidan om.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
560
20
16
69
19