Ingredienser
3
dl
matvete
3
dl
ris
0,5
st
gurka
2
dl
sojabönor
2
msk
pumpakärnor
1
msk
vinäger
1
msk
rapsolja
salt och peppar
Citronyoghurt:
2,5
dl
turkisk yoghurt
naturell
1
st
citron
zest
färsk mynta
hackad
salt och peppar
Förberedelser
Blanda alla ingredienser till citronyoghurten och ställ åt sidan för att vila.
Tillaga Spenatpinnar enligt anvisning på förpackningen.
Koka riset och matvetet enligt anvisning på förpackningarna.
Tillaga sojabönorna enligt anvisning på förpackningen.
Skala gurkan och skär den i små bitar.
Blanda riset, matvetet och grönsakerna lätt. Smaksätt med olja, vinäger samt salt och peppar.
Servera Spenatpinnar på riset och addera en klick citronyoghurt.
Findus tipsar!
Servera gärna ett gott bröd till!
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
670
20
31
88
15