Grillad majs med lime, chili och koriandersmör

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Grillad majs med lime, chili och koriandersmör

Grillade majskolvar med smak av sommaren

Majskolvar är ett fantastiskt gott tillbehör till sommarens grillrätter och burgare. Eller varför inte som ett vegetariskt inslag på buffébordet? Grillad majs är alltid gott, men pricken över i:et är detta koriandersmör som har både syrlighet och hetta. Toppa med fetaost för att lyxa till det ordentligt!

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

800 
g 
förpackningsomslag extra söta majskolvar
250 
g 
fetaost
20 
g 
koriander, färsk
Chilismör
100 
g 
smör
2 
tsk 
limeskal
7 
g 
koriander, färsk

Förberedelser

  1. Blanda samman smör, limeskal, chili och koriander till att ingredienserna har blandat sig väl med smöret,

  2. Sätt majskolvarna på spett och grilla dessa.

  3. Lägg upp de grillade majskolvarna på ett fat och klicka på koriandersmöret. Toppa med smulad fetaost och lite färsk koriander. Servera!

Findus tipsar!

Enkelt att göra veganskt. Uteslut eller servera fetaosten vid sidan och byt ut smöret mot ett vegetabiliskt margarin.