Grillad sparris med Västerbottenost och doft av rökt paprika

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Grillad sparris med Västerbottenost och doft av rökt paprika

Ljuvligt sparrisrecept

Sommarmat när det är som bäst. Ett snabbt och enkelt grillrecept som fungerar lika bra som en förrätt som ett tillbehör på sommarbuffén.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

25 
g 
Västerbottenost, hyvlad
 hyvlad
Salt och peppar
salt och peppar
1 
msk 
rökt paprikapulver
Rökt paprikapulver
1 
msk 
olja

Förberedelser

  1. Grilla sparrisen på direktvärme och lägg upp på tallrik.

  2. Salta och peppra med lite nymald vitpeppar. Avsluta med att pudra lite rökt paprikapulver över sparrisen.

Findus tipsar!

Servera gärna med något gott bröd.