Grillad majs med lime, chili och koriandersmör

Grillad majs med lime, chili och koriandersmör
10 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Grillade majskolvar med smak av sommaren

Majskolvar är ett fantastiskt gott tillbehör till sommarens grillrätter och burgare. Eller varför inte som ett vegetariskt inslag på buffébordet? Grillad majs är alltid gott, men pricken över i:et är detta koriandersmör som har både syrlighet och hetta. Toppa med fetaost för att lyxa till det ordentligt!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Blanda samman smör, limeskal, chili och koriander till att ingredienserna har blandat sig väl med smöret,

  2. Sätt majskolvarna på spett och grilla dessa.

  3. Lägg upp de grillade majskolvarna på ett fat och klicka på koriandersmöret. Toppa med smulad fetaost och lite färsk koriander. Servera!

Dricks!

  • Enkelt att göra veganskt. Uteslut eller servera fetaosten vid sidan och byt ut smöret mot ett vegetabiliskt margarin.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

800 
g
 
Majskolvar
250 
g
 
fetaost
20 
g
 
koriander, färsk
Chilismör
100 
g
 
smör
2 
tsk
 
limeskal
10 
g
 
hackad chili
7 
g
 
koriander, färsk

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält