Ingredienser
1,5
st
salladslök
1,5
st
chili
1,5
msk
ingefära
2,5
msk
soja
1,5
st
lime
1,5
msk
färsk koriander
Förberedelser
Tina brysselkålen lite så att det går att dela kålen i halvor.
Finhacka chili och ingefära.
Stek brysselkålen i lite olja i stekpannan tillsammans med chilin och ingefäran i 2-3 minuter.
Tillsätt soja, limesaft och hackad salladslök och stek några minuter till.
Lägg brysselkålen på ett fat och toppa med koriander och eventuellt lite mer hackad chili.
Findus tipsar!
Ringla lite honung över för sötmans skull.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
89
1
6
12
7