Brysselkål med chili & lime

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
förpackning
 
förpackningsomslag brysselkål
1,5 
st
 
salladslök
1,5 
st
 
chili
1,5 
msk
 
ingefära
2,5 
msk
 
soja
1,5 
st
 
lime
1,5 
msk
 
färsk koriander

Förberedelser

  1. Tina brysselkålen lite så att det går att dela kålen i halvor.

  2. Finhacka chili och ingefära.

  3. Stek brysselkålen i lite olja i stekpannan tillsammans med chilin och ingefäran i 2-3 minuter.

  4. Tillsätt soja, limesaft och hackad salladslök och stek några minuter till.

  5. Lägg brysselkålen på ett fat och toppa med koriander och eventuellt lite mer hackad chili.

Findus tipsar!

Ringla lite honung över för sötmans skull.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
89
1
6
12
7