Lättpanerad fiskfilé med riven mozzarella och tomater

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Lättpanerad fiskfilé med riven mozzarella och tomater

En ny fiskfavorit som serveras med bulgur.

Lättpanerad fiskfilé med smak av franska örter passar utmärkt med tomater och mozzarella.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

2 
förpackning 
Förpackning Findus Lättpanerade fiskfiléer med franska örter
4 
dl 
fullkornsbulgur, kokt
2 
dl 
rostade zucchinitärningar
2 
dl 
skivade cocktailtomater i blandade färger
2 
st 
buffelmozzarella, riven
2 
dl 
blandsallad, riven
ruccola
ärtskott
Dressing:
0,75 
dl 
olivolja
3 
msk 
balsamikovinäger
0,5 
st 
pressad citron
salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered alla grönsakerna och lägg ut på tallrikarna tillsammans med bulgurn och den rivna mozzarellan. Skvätt över dressingen.

  3. Lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Findus tipsar!

Sugen på en röra till? Kolla in våra recept.

 

Taggar