Dela
Dela detta recept

Lättpanerad fiskfilé med riven mozzarella och tomater

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

En ny fiskfavorit som serveras med bulgur.

Lättpanerad fiskfilé med smak av franska örter passar utmärkt med tomater och mozzarella.

Klimatberäknade recept symbol 0,8 till 1,4 kg CO2 med text
'
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
4
Antal portioner

Ingredienser

  • 2 förpackning Lättpanerade fiskfiléer
  • 4 dl fullkornsbulgur, kokt
  • 2 dl rostade zucchinitärningar
  • 2 dl skivade cocktailtomater i blandade färger
  • 2 st buffelmozzarella, riven
  • 2 dl blandsallad, riven
  • ruccola
  • ärtskott
  • Dressing:
  • 0,75 dl olivolja
  • 3 msk balsamikovinäger
  • 0,5 st pressad citron
  • salt och nymald vitpeppar

Förberedelser

  1. Tillaga fiskfiléerna i ugn enligt beskrivningen på förpackningen.

  2. Förbered alla grönsakerna och lägg ut på tallrikarna tillsammans med bulgurn och den rivna mozzarellan. Skvätt över dressingen.

  3. Lägg på fiskfiléerna och servera rykande heta.

Findus tipsar!

Sugen på en röra till? Kolla in våra recept.

 

Dela
Dela detta recept