Dill- och persiljeraita

Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
st
 
gurka, skalad & urkärnad
1/2 
st
 
vitlöksklyfta
2 1/2 
dl
 
turkisk yoghurt
1/4 
dl
 
persilja
1/4 
dl
 
dill

Förberedelser

  1. Hacka gurkan fint och riv över vitlöken.
  2. Blanda i yoghurt och majonnäs, dill  och persilja.
  3. Smaka av med salt & peppar.

Findus tipsar!

Dekorera med en dill- eller persiljekvist.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
* Obligatoriska fält
Din recension
Skriv en recension
*
*
* Obligatoriska fält
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
150
12
4
8
0,2