Ingredienser
400 g kycklinglårfilé
0,5 dl japansk soja
0,5 dl vatten
0,5 dl risvinäger/balsamvinäger
1 dl jordnötssmör
2 msk sesamolja
1 msk strösocker
1 st juice av lime
2 msk olja
koriander
4 port ris
Förberedelser
Vispa ihop ingredienserna till såsen: 0,5 dl japansk soja, 0,5 dl vatten, 0,5 dl risvinäger/ balsamvinäger, 1 dl jordnötssmör, 2 msk sesamolja, 1 msk strösocker, 1 st juice av lime.
Dela 400 g kycklinglårfilé i mindre bitar.
Hetta upp 2 msk olja i en wok eller stekpanna och stek kycklingen på hög värme ca 4–5 minuter så den blir klar och tillsätt 450 g wokgrönsaker och stek ytterligare i ca 4–5 minuter.
Sänk värmen och tillsätt såsen och hetta upp.
Strö över hackad koriander vid servering. Servera med ris.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!