Pease - Bra mat från ärtan

Det ska vara enkelt att äta grönt. Därför har vi tagit fram Pease. Ett veganskt ärtprotein som passar perfekt när du vill variera middagen med något som känns lika bra för dig som för miljön. Klimatsmart, gott och proppfullt med protein. Det är Pease - bra mat från ärtan.
Pease - Bra mat från ärtan

Det ska vara enkelt att äta grönt. Därför har vi tagit fram Pease. Ett veganskt ärtprotein som passar perfekt när du vill variera middagen med något som känns lika bra för dig som för miljön. Klimatsmart, gott och proppfullt med protein. Det är Pease - bra mat från ärtan.
SÄG HEJ TILL PEASE!Pease är ett veganskt ärtprotein som passar perfekt när du vill variera middagen med något som känns lika bra för dig som för miljön.PEASE TO THE PEOPLE!


Pease är god och bra mat för alla. Oavsett om du går all in för vegetariska maträtter, eller bara vill byta ut kvällsmackan mot något matigare.
TESTA VÅRA VEGANSKA BULLARVåra Peasebullar är saftiga, supergoda med en liten sötma och har en fin textur. Ett smidigt komplement till klassiska köttbullar. Perfekt att servera barnen och går utmärkt att både steka och tillaga i ugn.
GRÖNARE BULLAR I VARDAGENEtt smidigt komplement till klassiska köttbullar. Perfekt att servera barnen! Går utmärkt att både steka och tillaga i ugn.VARIERA DIN MIDDAG MED PEASE!Pease finns som naturell färs, naturella strimlor och kryddad pulled smaksatt med vitlök och chili. Nu finns även Pease som bullar med god smak och fin textur.FRÄSCH PEASE BOWL. MÄTTANDE OCH
RIK PÅ SPÄNNANDE SMAKER.
Med krispiga Pease strimlor, kryddsås, sallad och rismix.GÖR MÅLTIDEN FESTLIG MED BURGARBONANZA
Burgare fullspäckad med Pulled Pease, coleslaw, rödbetsdressing i briochebröd.MUMSIG PEASE TOSTADA
MED LITE EXTRA STING
Med Peasefärs, tortillabröd, picklad lök och het chipotlesås.

VI ÄLSKAR ALLA
VÅRA ÄRTER


ETT KLIMATSMART ALTERNATIV


Pease har ett riktigt lågt klimatvärde på 2,25 CO2e per kg, jämfört med ex. nötkött som har 26. Genom att välja Pease istället för nötkött i burgaren kan du alltså minska ditt klimatavtryck med hela 90%!ÄT PEASE UTE!

Nu finns Pease även på
restauranger nära dig. Håll utkik!GÖR DIN GREJ MED
BRA MAT FRÅN ÄRTAN

Pease passar perfekt när du är sugen på att testa något lite grönare till middag, utan krångel.
EN LITEN ÄRTA - STOR SKILLNADEftersom Pease är ett veganskt protein med lågt klimatvärde är det ett gott alternativ för en grönare framtid!PEASE gör vi tillsammans med vår innovationspartner Amidori – The plant protein people - som är ledande inom området för texturerat ärtprotein. Pease är resultatet av flera års utvecklingsarbete.


LET’S MAKE PEASE!


Här hittar du massor av enkla och goda recept när du vill testa något annat än det vanliga, eller om du vill ta en paus från din favorit-takeaway runt hörnet. Pease gör det enkelt att variera din middag.

ETT NYTT GRÖNT PROTEIN FRÅN ÄRTAN

Vi på Findus älskar ärter. Ärter är en av naturens allra finaste grönsaker och vår stora passion sedan flera decennier. Ärter är inte bara fantastiskt söta och goda, de är även bra för vår miljö. Vi vill också att fler ska göra gröna och smarta val. Därför har vi skapat Pease som är gjort på proteinrika ärter med ett lågt klimatavtryck. Allt för att det ska bli ännu lättare att göra stor skillnad med maten. 

Pease är kort och gott vårt bidrag till en både godare och bättre värld.