Ärtröra på bruschetta

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ärtröra på bruschetta

Olika röror är oerhört användbara och passar till så många olika mattillfällen. Servera som en förrätt eller som ett tillbehör till middagen. Den här krämiga ärtröran kan du även ställa på buffébordet oavsett om det är konfirmation, student, midsommarfest, grillparty eller kräftskiva. Rosta små tunna skivor av baguette och klicka på ärtröran. Vi lovar, det blir himmelskt gott och en ny smidig favoriträtt!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
dl 
Färskost
1 
msk 
1,5 
msk 
olivolja
salt och peppar
8 
st 
rostade baguetter

Förberedelser

  1. Mosa ärterna grovt för att behålla den härliga färgen.

  2. Blanda ärter, ost, basilika och olivolja. Smaksätt med salt och peppar.

  3. Rosta tunna skivor av baguette och lägg på en klick av röran.

Findus tipsar!

Dekorera gärna med ett litet ärtskott.