Ärtröra på bruschetta

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ärtröra på bruschetta

Krämig ärtröra på krisig baguette

Röror är väldigt användbara och passar till många olika tillfällen. Denna krämiga ärtröra på krispig baguette passar perfekt som förrätt, tilltugg eller på buffén. Vi lovar, det blir himmelskt gott!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

1 
dl 
Färskost
1 
msk 
Findus Våra finaste basilika förpackning
1,5 
msk 
olivolja
Salt och peppar
8 
st 
rostade baguetter

Förberedelser

  1. Mosa ärterna grovt för att behålla den härliga färgen.

  2. Blanda ärter, ost, basilika och olivolja. Smaksätt med salt och peppar.

  3. Rosta tunna skivor av baguette och lägg på en klick av röran.

Findus tipsar!

Dekorera gärna med ett litet ärtskott.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
220
9
7
27
3