Ärtröra på bruschetta

Bruschetta med ärtröra
5 min
förberedelsetid
10 min
tillagningstid
4
Serveringar

Krämig ärtröra på krisig baguette

Röror är väldigt användbara och passar till många olika tillfällen. Denna krämiga ärtröra på krispig baguette passar perfekt som förrätt, tilltugg eller på buffén. Vi lovar, det blir himmelskt gott!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Koka ärter enligt anvisning på förpackningen.
  2. Mosa ärterna grovt för att behålla den härliga färgen.

  3. Blanda ärter, ost, basilika och olivolja. Smaksätt med salt och peppar.

  4. Rosta tunna skivor av baguette och lägg på en klick av röran.

Dricks!

  • Dekorera gärna med ett litet ärtskott.

Ingredienser

Findus-produkt(er) som behövs för detta recept

Ingredienslista

1 
dl
 
Svenska Ärter
1 
dl
 
Färskost
1 
msk
 
basilika
1,5 
msk
 
olivolja
Salt och peppar
8 
st
 
rostade baguetter

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält