Ärtrisotto med parmabakad torskfilé

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4
Ärtrisotto med parmabakad torskfilé

Underbart krämig ärtrisotto med parmabakad torskfilé serveras med extra parmesan på toppen.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text
Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Antal portioner
4

Ingredienser

4 
portioner 
arborioris
50 
g 
parmesanost
4 
msk 
pesto
4 
st 
skivor parmaskinka
salt och peppar

Förberedelser

  1. Tina fisken och torka av på hushållspapper.
  2. Gör risotton enligt anvisning på förpackningen. Avsluta den med att röra ner ärter och riven parmesan.
  3. Under tiden risotton kokar, lagar du fisken.
  4. Salta och peppra torskfiléerna lätt.
  5. Lägg en matsked pesto på varje och linda en skiva parmaskinka runt.
  6. Baka fisken i ugn i 150°C i ca 10 min. Servera med ärtrisotton.

Findus tipsar!

Lite extra parmesan på risotton är jättegott.