Ingredienser
4
portioner
arborioris
50
g
parmesanost
4
msk
pesto
4
st
skivor parmaskinka
Salt och peppar
Förberedelser
- Tina fisken och torka av på hushållspapper.
- Gör risotton enligt anvisning på förpackningen. Avsluta den med att röra ner ärter och riven parmesan.
- Under tiden risotton kokar, lagar du fisken.
- Salta och peppra torskfiléerna lätt.
- Lägg en matsked pesto på varje och linda en skiva parmaskinka runt.
- Baka fisken i ugn i 150°C i ca 10 min. Servera med ärtrisotton.
Findus tipsar!
Lite extra parmesan på risotton är jättegott.
VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Bli den första att skriva en recension om receptet!
Näringsvärde per portion
Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
461
15
40
38
4