Ärtpesto på svenska Ebba ärter

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'
Ärtpesto på svenska Ebba ärter

Pesto på svenskt vis med Ebba ärter

Eftersom vi är fullständigt tokiga i ärter har vi såklart gjort en twist på en riktig klassiker och adderat Ebba-ärter i peston. Ärtpeston blir som allra godast i olika pastarätter!

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelsetid
'
Tillagningstid
'

Ingredienser

1/2 
st 
vitlöksklyfta
1/2 
st 
Citron, saft och skal
30 
g 
Findus Våra finaste basilika förpackning
1,5 
dl 
olivolja
75 
g 
Riven parmesanost
Salt och peppar

Förberedelser

  1. Mixa ärter, vitlök, citronsaft och citronskal samt olivoljan så att det blir lite bitar kvar. Rör ner den rivna parmesanosten och smaka av med salt & peppar.


Findus tipsar!

Lägg upp i en läcker skål som får ärtpeston att synas ordentligt och dekorera med några parmesanskivor.

VAD VÅRA KONSUMENTER TYCKER
Skriv en recension
Personlig infomation
*
*
Din recension
Skriv en recension
*
*
Bli den första att skriva en recension om receptet!

Näringsvärde per portion

Kcal
Fett
Protein
Kolhydrater
Fiber
Näringsvärde per portion
243
19
9
8
3