Falafel med champinjonsallad

Ricottabiff med lins & skogschampinjonsallad
Green Cuisine
15 min
förberedelsetid
15 min
tillagningstid
4
Serveringar

Falafel med belugalinser och champinjoner

En rätt fylld med mycket smak och färg. Gott & lättlagat! Prova ett nytt grönt recept idag! Falafel passar utmärkt till denna lins- & skogschampinjonsallad. En rätt fylld med mycket smak och färg.

Klimatberäknade recept symbol max 0,7 kg CO2 med text

Förberedelser

  1. Tina de soltorkade tomaterna
  2. Koka linserna enligt anvisning på förpackningen
  3. Stek svampen
  4. Dela och skölj sallad och blanda med linser, soltorkade tomater, skogschampinjoner och delad cocktailtomat
  5. Blanda dressingen och slå över
  6. Tillaga falafel enligt anvisning på förpackningen och servera till lins- & skogschampinjonsalladen.

Dricks!

  • Servera en härlig sås till rätten. Receptet hittar du här!

Ingredienser

Ingredienslista

12 
förpackning
 
Falafel
300 
g
 
beluga linser
300 
g
 
röda linser
75 
g
 
coctailtomater
75 
g
 
soltorkade tomater
150 
g
 
skogschampinjoner
150 
g
 
mixsallad
Dressing:
1 
dl
 
olivolja
3 
dl
 
vinsvinäger
2 
g
 
timjan
örtsalt och svartpeppar

Lagade du det här receptet? Lämna oss en recension!

Ange lite extra information:
* Obligatoriska fält
* Obligatoriska fält